--7-- PLACARI SCARI CU LEMN - STAIRS EXPERT - comercial catalog



HOME     CONTACT     sambata, 04 Mai 2024 · 18:21

STAIRS EXPERT - comercial catalog
Placari scari
Placari scari cu lemn

Placari scari cu lemn - Stairs Expert

  • Aveti o scara din beton sau alt material rece!?


   Cunoastem aceasta problema. Datorita cresterii numarului de solicitari primite pentru placari de scari in lemn venim in intampinarea acestor solicitari cu solutii complete pentru a avea o lucrare de calitate.
   Dupa masuratorile efectuate si luarea ``amprentei`` sablonarea scarii la scara 1:1, pentru scarile diforme, sectorul de productie al Stairs Expert trateaza, prelucreaza si selectioneaza componentele necesare placarii scarii la standardul calitativ certificat ISO 9001.
   Elementele din lemn necesare placarii scarilor, sunt tratate si selectionate dupa ``retete`` aferente fiecarui material compozit al scarii de baza.
   Acest tratament al lemnului impreuna cu finisajul de exceptie si elementele componente necesare unei placari durabile, de calitate, schimba scara din beton intr-o mica opera de arta.

   Chiar daca suntem specializati in proiectarea, productia si montajul de scari autoportante de interior in intregul lor, placarea in lemn a scarilor este realizata la acelasi nivel calitativ de top specifica marcii Stairs Expert.

  Apelati asadar la serviciile noastre pentru ...

Scara care da valoare casei tale!





Pentru a vizualiza mai multe informatii referitoare la scarile de interior va rugam click pentru a vizualiza pe site`ul oficial www.stairs-expert.ro . Va multumim!







Placari scari
Placare scari din beton
Placari scari cu lemn

Cosul de cumparaturi
Este gol.

Distribuie


X